2008-11-19

Mary (moddad)

5 hspu
20 squats (istället för 10 1 leg squats)
15 pull-ups (grepp bräda, juggar)

10 rundor på 19:40

Värmde upp med lite av varje: lätt stretching, rörlighets träning, "Lundahl-shoulder-rolls", några sit-ups och deadhangswings.

Har inte tränat på ett par dagar. Tog det lugnt. Värt att notera: hspu känns otroligt lätt. Skulle nog i utvilat skick kunna göra 15 i rad utan att skrika. Behöver inte träna på dom. Squats är lustiga. Det tar en tre, fyra rundor att komma in i dom. Fick omkring runda fem, sex en förnimmelse av att jag skulle kunna göra dom otroligt snabbt, och det lustiga är att det känns lättare att gå djupt när man gör dom snabbare. Såg efter att ha filmat lite idag att jag fuskar på pull-upsen, måste gå högre. Kipen funkar bättre och bättre dock. Men det är ju hopplöst att inte ha en ordentlig stång. Nya blåsor idag från dom förbaskade juggarna trots tejp. Avslutar med att citera Tim O'neal om hastighetsrekordet på Nosen: "In the end it pretty muche comes down to cardio" Tänkte på det under dagens wod.

2 kommentarer:

fredrik sa...

Shit, där ser man! Här ligger man i lä på mer ett sätt. Tänker också skaffa en pullup-stång men har inte hitta någon som jag kan fördra än.

rackempackem sa...

Eller också kanske man skulle fixa något uppe på vinden. Säg till om du hittar en schysst stång.