2009-05-08

"Grace"

For time:

30 Clean & Jerk 61,23kg

subbed 50 kg och fuckade upp räkningen så det blev bara 24 st.

5:06

Körde synkront med Tavi om filmade passet här. Han har fin, effektiv teknik.. den lille rackaren. Sträck på ryggen bara.

Vi trodde att golvet i dojon var av betong. Det var det inte. Det var av spånskiva. Om man dumpar 50 kg från OH ner i spånskiva med endast lite skummgummi som skydd då händer det grejer. Sorry. Jag skäms. Vi måste fixa det där.

Det blev mera som ett teknik-pass. Blev inte särskilt trött. Märklig kännsla. Var lite insnöad på en artikel av Josh Everett om startpositionen i olympiska lyft. Dom är ju betydligt rakare i ryggen/djupare i knäna. Ja sådanna funderingar snurrade runt därinne - i hjärnan. Är väldigt mottiverad att fortsätta träna. Det är roligt och kul.

4 kommentarer:

Bear sa...

Ojoj vad du dumpade på videon. Hoppas inte golvet pajjade allt för mycket. Det där såg riktigt lätt ut. Uppgradera till "as rxd" nästa gång!

Bear sa...

Och med lätt menar jag tungt, blev lite värre mot slutet märkte jag ;) Kika lite på Tavis power clean teknik, där kan du spara en hel del krafter.

V i k i t i k i t a v i sa...

Jag ska sträcka på ryggen [av stolthet ;-)...] tack för komplimangen! Sen kör vi ner en betongblandare i dojon och gjuter ett nytt golv...och du har rätt - det är roligt och kul att träna!

V i k i t i k i t a v i sa...

Och förresten - vad kul att dina inlägg ligger i fas med tideräkningen nu!