2009-02-07

au revoir, a bientot

WU/Pass innan jobbet:

3 sets of:
30 Rehab Shoulder Turns
5 Martone Hip Stretch
10 PshU on knees
10 Hand Stand starter (Händerna i golvet, kicka upp till HS, droppa ner. Såg att Rahbdo gjorde dom i clipet om honom för någon vecka sedan. En mycket bra WU övning.)
15 OHSQ
-
3x10 Pseudo Planche PU

50 OHSQ for time:
54s
-
Fristående HSPU träning: Kändes okej. Har blivit starkare. Lättare att stabilisera kroppen än när jag försökte sist. Gjorde typ 4 stycken orena dvs med att jag var tvungen att "gå på händer" efteråt. 1 halvren och 1 som var superren. Det är svårt att ladda om när man gjort en. När man försöker göra rep två faller man oftast ner mot magen. Ska fortsätta med det här och sikta mot 3-5 rena i år. Det ska gå.

På det hela taget var det ett bra litet pass. Uppvärmningskombinationen i början var excellent. Känner nästan inget i axeln längre.

En Klein NR också. Kändes bra. Rösten var mycket bättre också.

Nu bär det av mot Bryssel för några dagars chill. Ska till Annot om en vecka. Planerar att komma iväg till ett klättergym i Bryssel. Två/tre pass? Hm. Huden måste härdas lite annars kan det bli väldigt blodigt med 7 dagars bouldering. Vi får se.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tja,

använder du din gmail adress när du är på resande fot? Vi vill nämligen ha med dig på phs och jag har skickat lite datum! A