2009-04-21

OLY kul olykul kul

Hämtade ut en provträning nere på det lokala, lite "finare" gymmet. Mycket musik i högtalarna. Inte bara bra musik. Nåja. Öppet hus där Torsdag till Söndag. Gratis träning alltså.

WU: 2x500 m rodd i lugnt tempo + lite uppmjukning och sånt.

Sedan wod specific BS drill: 20kg div reps, 40kg x3, 60 kg x 3 x3, 70 kg x 3, 80 kg x 2

Back Squat 3-3-3-3-3

90kg
90kg
92,5kg vinglade till ock tog ett steg på sista repet, fail.
92,5kg (3RM PR)
90kg

Sedan tapp test i power-racket med 60 kg på stången.

Förjävlig träningsverk i baksidan av hela systemet liksom, från gårdagen. (DB snatch) Eller så har någon hällt in någon sorts gift i benen. Ett ont gift. ja, det kändes inget vidare alltså. PR ändå. Ja, ja.. Längtar efter lyftar pjuck. Och en aning om hur man gör.

Sedan hade jag skoj. Gick in i deras rum. Dom har en jäkla massa rum. Där finns Eleiko-grejor bla en teknikstång i aluminium och fullstor vikter i plast. Skit kul att träna Clean and Jerk och Snatch. Väldigt skönt att hålla i alu bars! Gjorde en en helsikes massa reps på upp till 40 kg. Hysteriskt kul.

Kan knappt gå nu. Kan vara någon sorts träningsverk. Eller så är det någon som har haft in gift där. I benen alltså. Ännu mera gift. Vidrigt gift.

2 kommentarer:

David Englund sa...

Sats Hornstull, good shit med plattform även om den inte är dumpvänlig. Trist också bara att ställningen i det rummet inte håller för tyngre vikter. Hmm det kanske inte var så bra än då.

Läskigt snabba pullups på Angie igår, det var iaf good shit ;)

Fit 4 50 sa...

Jag letar också efter den eller de personer som injicerar gift i benen när jag sover eller möjligen är det i rusningen på tunnelbanan! Jag tycker vi tar tag i det här och träffas vid Hornstull. Vi släpar med PlingeLing!