2009-06-08

Exertional headache/Hjärnblödning?

Det var meningen att vi skulle göra:

Five rounds for time of:
30kg Thrusters, 21 reps
21 Double-unders

Under runda tre kom en kraftig, akut huvudvärk. Gjorde klart Thrusters. Men det blev värre under DU's så jag avbröt. Brukar typ aldrig avbryta. Blev orolig helt enkelt. Ringde Ling som snackade om exertional headache. Själv var jag mest skraj för att något kärl hade gått sönder i knoppen. Rinde sjukvårdsupplysningen och förklarade sittuationen. Dom sa att jag skulle vara uppmärksam på ytterligare symtom som yrsel, syn/hörsel-störningar, domningar, slöhet. Värken la sig ganska snabbt efter jag lagt av. Sov som en klubbad säl i natt. Idag känner jag mig mest tung i huvudet.

Är det någon som har erfarenhet av något liknande? Vättskebrist? Tycker det borde komma efteråt. Har aldrig varit med om något liknande. Tacksam för era erfarenheter!

Har planerat att ta det lugnt ett tag. Typ en hel vilovecka. Det var meningen att det här skulle vara sista passet på ett tag. Får se hur det känns nu. Kommer sannolikt att göra en mini-test om ett par dagar nu för att kolla av. Åker till landet. Vilar.

Ha det bra så länge. Vi ses på andra sidan.

6 kommentarer:

Martin Altemark sa...

Usch då. Vila lite och hoppas att det bara var nåt ofarligt.

Bear sa...

Vi ses nog på den här sidan. Vätskebrist var det nog inte, då hade du nog krampat först. Hoppas du fick reda på vad det var och att det släppte!

rackempackem sa...

Tack för omtanken. Åkte ut på landet för att ta det lite piano. Får se hur det känns om ett par dagar.

David Englund sa...

Troligtvis så är det bara ansträngnings utlöst huvudvärk, har haft en del klienter som har det. De har aldrig blivit åverkade av det förutom just huvudvärken?
Har du några hjärt-kärlsjukdomar i familjen/släkten?
Förresten diggar att ni "hittade" ett pullup räcke på långholmen :) Är det precis nedanför trappan eller?

rackempackem sa...

Skönt att höra att det troligen inte är något seriöst. Tar det lite lungt ett tag, just in case..

Ja, kul att någon bemödat sig med att sätta upp en stång!:) Det är inte trästången vid klättringen. Det här är alltså en annan. Står utmarkerad på kartan! Tavi har några bilder på sin blog också. Prova! Dem är lite tjockare i diameter. Kan vara bra att variera lite! Finns en Rx'd Jump box där också!

rackempackem sa...

Har inga hjärt kärl sjukd. i släkten förresten.